Hahn: "Feyenoord gunt me deze stap"

Redactie

Warner Hahn koos onlangs voor een definitief vertrek bij Feyenoord. De doelman is zeer positief over zijn nieuwe club, sc Heerenveen.

Spelers hebben het nog wel eens lastig in Friesland als ze uit een heel ander deel van Nederland komen, maar dat geldt niet voor Hahn. "Nee, hoor. Alle mensen zijn heel vriendelijk, dus ik zou niet weten waarom je het hier lastig zou moeten hebben", zegt hij in gesprek met FOX Sports. "Het is wat rustiger dan in Rotterdam, maar ook daar kan ik wel aan wennen."

De 25-jarige Hahn stond sinds 2014 onder contract bij Feyenoord, waar hij altijd reservekeeper was. "Vorig jaar ben ik verhuurd aan Excelsior, het jaar daarvoor heb ik niet gespeeld. Ik heb bij Feyenoord aangegeven dat ik toe was aan een nieuwe stap. Ik heb gevraagd of ik verder mocht kijken. Gelukkig stond de club daar positief in en gunde me de stap naar deze club."

Hahn, die in het Abe Lenstra Stadion een driejarig contract kreeg, werd in het seizoen 2014/15 verhuurd aan PEC Zwolle. Met die club won hij dat jaar op sensationele wijze de KNVB Beker. De Rotterdammer begon zijn profcarrière in het shirt van FC Dordrecht.