Absolution DLC Call of Duty: Infinite Warfare op PS4

Pheno

Absolution, het derde DLC pack voor Call of Duty: Infinite Warfare, is nu verkrijgbaar op het PlayStation Network van PlayStation 4. Absolution levert vier nieuwe multiplayer maps die zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de diverse speelstijlen die in de game mogelijk zijn. Het DLC pack bevat ook de co-op mode “Attack of the Radioactive Thing!” met actrice Cassandra Peterson als Elvira in een jaren ’50-stijl Creature Feature zombie-ervaring.

Attack of the Radioactive Thing! is het volgende hoofdstuk in het zombieverhaal van Call of Duty: Infinite Warfare. Het draait opnieuw om Willard Wyler, de genadeloze filmregisseur en schurk met de stem en voorkomen van Paul Reubens (Pee-wee’s Big Holiday, Gotham). Wyler heeft de vier helden opgesloten in een gloednieuwe horrorfilm in de stijl van de klassieke Creature Feature-films uit de jaren ’50. Spelers moeten het opnemen tegen een nieuwe reeks zombievijanden in een verwoeste kustplaats waar een wetenschappelijk experiment van de regering de inwoners heeft veranderd in bloeddorstige zombies – en ook nog eens een nieuwe biologische dreiging heeft ontketend. Gelukkig krijgen spelers hulp van horrorfilmicoon Elvira, met de stem en het voorkomen van Cassandra Peterson (Elvira: Mistress of the Dark, Elvira’s Movie Macabre). Zij helpt spelers overleven en geeft ze tips en zijmissies in haar unieke Elvira-stijl. Natuurlijk zijn er nieuwe wapens, traps en meer.

Naast Attack of the Radioactive Thing! levert Absolution vier nieuwe multiplayer maps:

  • Bermuda: Een sloppenwijk die is gebouwd rondom de resten van een vergaan schip. Bermuda laat spelers bukken, duiken en langs muren bewegen, van de vismarkt naar de vuurtoren, in een kleine tot gemiddeld grote map die door water en zandstormen is verweerd.
  • Permafrost: Permafrost stuurt spelers naar de bevroren skyline van een stad, waar ze hun aanvallen op de grond moeten plannen langs drie hoofdbanen. In deze kleine map verplaatsen spelers zich vanaf de straat naar het treinstation, de zwerverstad en het vervallen theater.
  • Fore: Het enige kleine op de grote map Fore is de mini-golfbaan waar de spelers op vechten. Fore biedt volop visuele variatie. Het ene moment bevinden spelers zich in magische wouden, het volgende staan ze op een reusachtig waterijsje, of hoog bovenop de kasteelmuren.
  • Ember: Ember speelt in een oud kasteeldorpje waarin de oude omgeving is verrijkt met moderne technologie. Deze remake van de klassieke map Resistance uit Modern Warfare 3 bevat onder andere lava, galgen en een martelkamer, waar spelers maar beter dicht bij hun teamgenoten kunnen blijven.

Het Call of Duty: Infinite Warfare Sabotage DLC Map Pack is verkrijgbaar via de Season Pass. Deze is apart verkrijgbaar of als onderdeel van de Legacy Pro of Digital Deluxe editions van de game. De Season Pass heeft een adviesprijs van €49.99, de vier individuele Map Packs hebben een adviesprijs van €15 per stuk.