Toptalent Mbappé: "Het is een ongelooflijk seizoen"

Redactie

AS Monaco maakt zich op voor de halve finale van de Champions League. Het 18-jarige toptalent Kylian Mbappé hoopt niet dat dit het eindstation is van de ploeg.

De club uit Frankrijk schakelde Borussia Dortmund uit in de halve finale, door woensdag in eigen huis met 3-1 te winnen van de Duitsers. Mbappé wist opnieuw het net te vinden en hoopt dat het Europese avontuur een vervolg zal krijgen.

"We proberen de druk van ons af te laten glijden en vertrouwen op ons eigen spel", vertelde Mbappé, die blij is met het behalen van de halve finale. "Wat wil je nog meer? Nou ja, misschien de finale halen."

"Het maakt me niet veel uit wie we loten in de halve finale. Het zijn allemaal geweldige clubs. Het is voor ons een geweldig seizoen. We zijn een vriendenploeg en we genieten op het veld. Daar zijn we erg blij mee en ik hoop dat het zo blijft", aldus de aanvaller tegenover diverse media.

Mbappé kent ook zelf een geweldig jaar. Het jonge talent is niet weg te denken uit de basisopstelling van Monaco en toont zijn meerwaarde met zijn doelpunten. In 23 competitiewedstrijden wist de aanvaller twaalf keer het net te vinden.