FOK! Wat een weer: droog en koud

qltel

Als het in februari niet sneeuwt,
weet dan dat je later, in de zomer, van hitte geeuwt.

Hallo allemaal!

De afgelopen nacht was het vrijwel overal bewolkt. In het zuiden viel wat motregen en hier en daar kan ook natte sneeuw gevallen zijn. Hierdoor kan het boven de grote rivieren plaatselijk glad zijn.

Vandaag is het wederom bewolkt en blijft het droog. In het oosten zou de zon nog even kunnen doorbreken. De temperaturen liggen in het noorden iets onder en in het zuiden iets boven het vriespunt, maar de gevoelstemperatuur ligt door de oostenwind nog een stukje lager.

De komende dagen worden zonnig en koud. Vanaf het weekend gaat de temperatuur omhoog en zeker dinsdag zou het een erg mooie dag kunnen worden. De kans op regen is de komende dagen klein.

Een fijne dag!

Zon op / onder / zonkracht

 
Zon op: 08:04
Zon onder: 17:41
Zonkracht: 1 / 1

Nederland
 
Wikiweetjes van vandaag
1968 De eerste Rotterdamse metrolijn en tevens kleinste ter wereld wordt geopend door prinses Beatrix samen met haar echtgenoot.
1971 Een aardbeving kost in de San-Fernandovallei bij Los Angeles zestig mensen het leven.
1996 In Darmstadt wordt voor het eerst Copernicium (voorheen: ununbium) gecreëerd. Dit wordt het 112de element in het periodiek systeem.
1998 Supermarktketen Albert Heijn introduceert de AH Bonuskaart.
2007 KPN stopt in Nederland na 74 jaar met de telex-dienstverlening.

Het uitzicht van Drizzt_DoUrden gisterenmorgen in Borne (Foto: Drizzt_DoUrden)
Het uitzicht van Drizzt_DoUrden gisterenmorgen in Borne (Foto: Drizzt_DoUrden)

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!