Feesten op Ibiza in Rainbow Six Siege

Pheno

Operation Velvet Shell, de eerste gratis update van Year 2 van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, is nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Spelers met een Year 2 Season Pass ontvangen direct twee nieuwe Operators van de Spaanse Counter Terrorist Unit en vier nieuwe wapenskins. Alle andere spelers kunnen deze Operators vanaf 14 februari aanschaffen met Roem of R6-credits.

In Operation Velvet Shell maken spelers kennis met het bruisende nachtleven van Ibiza in de map Coastline. Als twee Spaanse Operators van Grupo Especial de Operaciones, pakt het Rainbow team weer de macht over de kustlijn. Dat allemaal dankzij de tactische expertise van:

  • Mira is sterk, heeft veel uithoudingsvermogen, maar bezit vooral veel mechanische kennis. Ze is gespecialiseerd in kogelbepantsering en is uitgerust met de Vector 45 ACP en ITA12L als primaire wapens.
  • Jackal is gespecialiseerd in het opsporen van high-value targets en drugsladingen. Hij is uitgerust met de C7E en PDW9 als zijn primaire wapens. Jackal neemt zijn omgeving snel in zich op, waardoor hij onregelmatigheden direct herkent.

Om de ervaring van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege te blijven verbeteren, start Year 2 met de introductie van een nieuwe, dynamische menustructuur. Uitdagingen, nieuws en boosters zijn nu allemaal op dezelfde plek te vinden.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.