Alle toekomstige Titanfall 2-maps en -modi gratis

Wouter (2dope)

De vandaag uitgekomen team-based shooter Titanfall 2 gaat op de Overwatch-tour voor wat betreft toekomstige content. Ontwikkelaar Respawn Entertainment maakte bekend dat alle toekomstige maps en gamemodi gratis worden en er komt ook geen season pass.

Dit houdt dus in dat je bij aanschaf van Titanfall 2 een volledige singleplayer-campagne krijgt, de volledige multiplayer met alle maps en modi, en langetermijnondersteuning zonder verborgen kosten. Dat klinkt vanzelfsprekend maar helaas is dat heden ten dage niet meer het geval. "Dit betekent dat er geen sprake zal zijn van een splitsing in de community. Het begint allemaal met de legendarische Angel City-map, die we kennen uit het eerste deel", zo is te lezen op de website van Respawn. 

Titanfall 2 is vandaag uitgekomen voor Xbox One, PlayStation 4 en pc. De eerste reacties op de game zijn zeer positief. Mocht je Titanfall 2 aanschaffen, bereid je dan voor op de schattige day 1-patch van maar liefst 88Mb. De FOK!-review van Titanfall 2 is in de maak, dus houd de site in de gaten als je nog niet overtuigd bent. Check hieronder de launch-trailer en een gameplayopname tijdens een potje Attrition van iemand die goed heeft begrepen hoe de game werkt.