Balotelli: "Ik ben geen risico voor Nice"

Redactie

Mario Balotelli tekende onlangs een contract in Frankrijk. De aanvaller komt de komende seizoenen uit voor OGC Nice, waar hij zoveel mogelijk wil spelen. De Italiaan werd vroeger gezien als groot talent, maar sinds zijn vertrek bij Internazionale wist hij nergens meer indruk te maken. Inmiddels is Balotelli 26 jaar oud en hoopt hij bij Nice zijn carrière weer op de rit te krijgen.

Bij Liverpool was er geen plek meer voor de aanvaller, waardoor hij de club transfervrij mocht verlaten. Volgens velen wordt er gezegd dat je een gok neemt wanneer je Balotelli contracteert, maar de aanvaller verwacht van waarde te kunnen zijn voor Nice.

"Ik ben hier naartoe gekomen om te voetballen. Er waren veel andere clubs geïnteresseerd, maar ik heb speeltijd nodig. Het moet een goed seizoen voor mij worden", vertelde Balotelli tegenover diverse media.

"Mijn voetbalcarrière is heel anders dan er over mij geschreven wordt. Dat gebeurt al sinds ik zestien jaar oud ben. Ik ben geen risico. De afgelopen twee jaar heb ik weinig gespeeld omdat ik niet fit was. Ik denk dat ik helemaal geen gok ben. Ik moet alleen veel spelen. Mentaal ben ik in orde."