Dishonored 2 gameplay en Collector's Editie getoond

Pheno

Bethesda Softworks en Arkane Studios lieten de eerste gameplaytrailer van Dishonored 2 zien. Er is ook een Collector’s Edition aangekondigd met goodies.

In Dishonored 2 kun je kiezen tussen twee personages: keizerin Emily Kaldwin of de uit het eerste deel al bekende Corvo Attano. In de stad Karnaca waar magie en industrie elkaar ontmoeten probeer je doel voor elke missie te bereiken. Er zijn meerdere manieren om dat te doen, bijvoorbeeld door zo sneaky mogelijk te zijn, of gewoon met brute voordeur-taktieken. Natuurlijk kun je ook een gulden middenweg proberen te zoeken daarin. Emily en Corvo hebben elk unieke eigenschappen. Zo heeft alleen Emily 'Mesmerize', waar er een raar object uit de grond komt die bijstaanders hypnotiseert. Hierdoor merken ze jou niet op en vergeten ze alles wat er gebeurt is als ze eruit komen.

Bethesda heeft ook een Collector's Edition aangekondigd met daarin:

  • Het masker van Corvo Attano  met houder.
  • De ring van Emily Kaldwin en juwelendoos.
  • Propagande poster. 
  • Metal Case met daarop de portretten van de twee hoofdpersonages
  • Ingame Assassin’s Pack. Met daarin exclusieve items die je in Dishonored 2 kunt gebruiken. Nieuwe achtergronden, kunst en extra munten om in het spel meer te kunnen kopen op d zwarte markt.
  • Een downloadcode voor Dishonored: Definitive Edition. Naast het eerste deel zijn de DLC's Void Walker’s Arsenal, Dunwall City Trials, The Knife of Dunwall en The Brigmore Witches zijn toegevoegd.

De Collector’s Edition gaat €99,99 kosten.

Dishonored 2 komt 11 november uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Pre-orders krijgen nu ook de Definitive Edition van de eerste Dishonored bij hun reservering.