Whispers of the Old Gods is volgende Hearthstone-uitbreiding

Nathan (Noppie2000)

Blizzard heeft officieel bevestigd dat Whispers of the Old Gods de volgende uitbreiding is voor Hearthstone: Heroes of Warcraft. De uitbreiding brengt 134 nieuwe kaarten naar de game en kent een release rond eind april / begin mei. 

De invloed van de oude Goden hebben een aantal bekende minions beïnvloedt, wat hen van gedaante heeft doen veranderen. Onder de slachtoffers zijn onder andere Loot Hoarder en Doomsayer. Let wel dat het hier gaat om nieuwe kaarten en geen wijzigingen van de oude versies: die blijven gewoon aanwezig in de game.

Blizzard heeft ook één van de oude Goden getoond: C'Thun. Met andere kaarten (14 in totaal) kun je gedurende een match C'Thun sterker maken, ongeacht waar hij zich bevindt. Vervolgens doet hij evenveel schade als zijn attack-stat, willekeurig verspreidt over alle vijanden. Een battlecry waar rekening gehouden dient te worden. Iedereen die zijn eerste Whispers of the Old Gods-pack opent krijgt er standaard C'Thun bij. Iedereen die zich rond de lancering van de uitbreiding inlogt gratis drie packs, dus iedereen heeft makkelijk en gratis toegang tot C'Thun. Hoera!

Daarnaast is aangekondigd dat we aanstaande maandag (14 maart) een patch krijgen, waarin we de beloofde deck slots eindelijk ontvangen. Ook is het vanaf maandag mogelijk vijftig packs te preorderen, ongetwijfeld tegen gereduceerd tarief. Verspreid over het weekend worden er nog meer kaarten getoond van de nieuwe uitbreiding. Ondertussen kun je genieten van de trailer hieronder. Om alle kaarten die tot nu toe zijn aangekondigd (en nog worden aangekondigd) kun je het beste hier terecht.

C'Thun Hearthstone