Anouk heeft al jaren naam voor zesde kind

Redactie

Anouk weet al lang hoe ze haar zesde kind gaat noemen. De veertigjarige zangeres is in verwachting van een meisje, onthult ze vrijdag in een interview met Het Laatste Nieuws. "Haar naam heb ik al jaren in gedachten."

Het meisje wordt Anouks tweede dochter, na Phoenix die in 2005 werd geboren. Phoenix is haar derde kind en heeft twee oudere broers, Benjahmin (dertien) en Elijah (twaalf). In 2010 beviel Anouk van zoon Jesiah, in 2014 volgde zoon Sion. "Telkens als ik thuis tussen die vier luide jongens zat en mijn dochter braafjes prenten zag kleuren, hoopte ik op nog een meisje."

Hoewel Anouk volop nieuwe muziek uitbrengt, staat ze voorlopig nog niet op het podium. "Daarvoor moet ik eerst deze uitpoppen", grapt de zangeres over haar bevalling. "En zelfs als dat gebeurd is, moet ik eerst nog even fitter worden en flink sporten. Ik heb niet de minste moeite met mijn dikke kont en grote borsten, maar kan op dit ogenblik geen drie trappen lopen zonder op mijn adem te trappen. Zo wil ik écht niet voor de mensen staan."

Anouk beweerde meermaals dat haar zesde kind het laatste is, maar werd onlangs aan het twijfelen gebracht. "Vorige week was ik bij de kinderen op school toen een andere moeder me aansprak. 'Maak je geen zorgen, hoor', zei ze. 'Ik was 43 bij mijn laatste en dat verliep prima'. En ineen flitste het door mijn hoofd. 'Het kan dus nog'. Ik moest lachten toen ik mezelf op die gedachte betrapte, maar sindsdien spookt ze wel door mijn hoofd. Gewoon weten dat het kan."

Anouk heeft al jaren naam voor zesde kind
Anouk heeft al jaren naam voor zesde kind (Foto: BuzzE)