Hardwell en Armin vereeuwigd als actiefiguur

Redactie

Fans van Dj Hardwell en Armin van Buuren kunnen hun idolen vanaf donderdag in huis halen. De twee wereldberoemde artiesten zijn namelijk vereeuwigd als zogenoemd 'action figure' en dat vinden de twee heel bijzonder. "Toen ik ooit begon met plaatjes draaien had ik nooit gedacht dat ik mijn eigen 'action figure' zou krijgen", zegt Hardwell enthousiast tegen ANP Video.

Dankzij de producer van Hardwell en Armin zijn de beeldjes tot stand gekomen. "Hij heeft een grote liefde voor action figures en kwam op het idee", legt Hardwell uit. "Ik vind het heel speciaal."

De dj is blij met het resultaat. "Ik vind dat hij heel erg goed lijkt, zwaar boven mijn verwachting." Ook Armin is verrast met het actiefiguurtje. "Ik had dit nooit gedacht toen ik begon als dj. Ik sta ook al in Madame Tussauds, maar die kan je niet meer naar huis nemen. En het voordeel hierbij is dat als ik niet thuis ben, mijn kinderen wel met papa kunnen spelen", zegt Van Buuren lachend.

Hardwell legt uit dat het beeldje is gemaakt met een 3D-printer. "We moesten op een platform staan en dat roteerde, daaromheen stonden heel veel camera's en die maakten honderden foto's." Dat had bij Armin nog wel wat voeten in de aarde. "Want ik lachte teveel tijdens de eerste sessie. Dus ik moest nog een keer terugkomen. Maar ik vind het nu echt goed gelukt en dat had ik niet verwacht."

Hardwell en Armin vereeuwigd als actiefiguur
Hardwell en Armin vereeuwigd als actiefiguur (Foto: BuzzE)