Peter Jan Rens wil trouwen in de Efteling

Redactie

Peter Jan Rens en zijn vriendin Virginia van Eck willen in de Efteling in het huwelijksbootje stappen. "Lange tijd konden Virginia en ik er niet uitkomen over hoe we wilden gaan trouwen", vertelt Peter Jan aan Bekendeburen. "We kwamen maar niet op één lijn, maar eindelijk zijn we het samen eens geworden. Het lijkt ons geweldig om te kunnen trouwen in de Efteling."

Als reden geeft het verloofde paar dat zowel hun leven als hun samenzijn eigenlijk een sprookje is, 'dus hoe kunnen we dat beter gestalte geven dan op een sprookjespark te trouwen', aldus Peter Jan. Of de huwelijksvoltrekking ook daadwerkelijk kan plaatsvinden in het attractiepark in Kaatsheuvel weet hij niet: de manager van het stel onderzoekt momenteel of het mogelijk is.

De 64-jarige presentator is al jaren dol op het park en heeft ook een abonnement. "Het zou geweldig zijn als onze gasten verkleed zouden zijn als sprookjesfiguren en wij natuurlijk ook. Is toch ook geweldig voor ons dochtertje Djelisa? Wanneer het huwelijk moet gaan plaatsvinden, is natuurlijk afhankelijk van de mogelijkheden die de Efteling hier voor heeft."

De bruiloft van Peter Jan en de 22-jarige Virginia stond in eerste instantie in 2013 al gepland, maar daar kwam van alles tussen. Virginia kreeg een keizersnede en later ook nog eens galstenen en Peter Jan had een bult in zijn nek. Bovendien verhuisden de twee ook. Het is nog maar de vraag of de moeder van Virginia bij de bruiloft aanwezig zal zijn. Ze is namelijk geen voorstander van het huwelijk, omdat Peter Jan geen vaste baan heeft en omdat ze het leeftijdsverschil te groot vindt.