Releasedatum Mighty No. 9 bekend

Kim (Kiimmmiiii89)

Na een enorm succesvolle kickstarter-campagne en de langverwachte ontwikkelingsperiode is er dan eindelijk een releasedatum voor Mighty No. 9.

In een verklaring van ontwikkelaar Comcept werd verteld dat er uit een deal met uitgever Deep Silver een releasedatum is gekomen. Mighty No. 9 komt op 15 september uit in Noord-Amerika en 18 september volgt de werelwijde release. Hoewel de aangekondigde releasedatum betekent dat er vertraging is opgelopen tijdens de ontwikkeling zal er extra content toegevoegd worden voor iedereen die het project gesteund heeft. Dat houdt onder andere in dat er zowel een Japanse als Franse voiceover in zitten, er nieuwe talen beschikbaar zijn voor ondertiteling en de gehele Ray-DLC met een extra level, baas en speelbaar personage. Alle fysieke kopieën zullen de Ray 'Abandoned Lab'-DLC bevatten met extra baas en speelbaar personage.

Mighty No. 9 komt uit op PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360, Xbox One, Wii U, Windows, Linux en Mac. De PlayStation 3 en Xbox 360 hebben een latere releasedatum die nog onbekend is.