Drakengard 3 laat bloed kracht zijn

Pheno

Drakengard 3 is vandaag alleen digitaal uit in Europa, dus besluit PlayStation een launchtrailer online te zetten van deze PlayStation 3-exclusive titel die door Square Enix uitgegeven wordt.

Drakengard 3 speelt zich ongeveer honderd jaar voor de gebeurtenissen van Drakengard, als een prequel van de eerste twee games in de serie. In vroegere tijden werd het land geteisterd door conflict tussen krijgsheren. Op het hoogtepunt van de oorlog kwamen vijf mysterieuze figuren genaamd Intoners uit de hemel, met klinkende namen als One, Two, Three, Four en Five. Met behulp van hun magie te gebruiken door middel van zang, versloegen zij de krijgsheren. Ze werden aanbeden door de mensen en werden heersers van de verschillende regio's van het land.

Een hele tijd later wil de sterkste Intoner, One, de vijf herenigen om weer vrede in het land te brengen. Zero, de gehate zus, wil haar zussen vermoorden om hun krachten, die de wereld in gevaar brengen, voorgoed uit te schakelen. Jij speelt Zero en gaat met hulp van een draak je zussen om brengen.