Lieke van Lexmond: bijbelse naam zoon niet uitgesloten

Redactie

De zwangere Lieke van Lexmond wil haar zoon best een bijbelse naam geven. Ze was donderdag in The Passion te zien als verslaggeefster en laat zich mogelijk door die ervaring inspireren bij het bepalen van een babynaam, aldus een wankele conclusie die aan een interviewtje is te verbinden.

"Ik heb er zelf nog niet over nagedacht, maar: you never know", vertelde de 32-jarige actrice en presentatrice vrijdagochtend op radiozender 100% NL. "Het zijn natuurlijk allemaal mooie namen. Jezus denk ik", grapte ze. "Die heb ik veel gehoord gister, dus ik denk dat dat het wordt."

Maar ook Noah is natuurlijk een bijbelse naam die de laatste dagen veel opduikt. En anders zou ze voor Johannes kunnen gaan. Of voor exotischere varianten zoals Hovannes, Giovanni of Mohammed. Wellicht hip afgekort als Van, Gino of Mo.

Van Lexmond onthulde vorige maand haar eerste kindje te verwachten. Ze denkt dat het een jongetje wordt. De vader is vastgoedhandelaar Bas van Veggel, met wie ze ongeveer tien maanden een relatie heeft.