Thomas Berge neukt er op los

Harry

Thomas Berge vindt het voor het behoud van zijn relatie goed vaak tussen de lakens te duiken. "We houden het romantisch door veel samen te zijn en een goed seksleven, dat is ook heel belangrijk", doet de 24-jarige zanger, die een relatie heeft met de vijf jaar oudere Myrthe Milius, uit de doeken in Jackie.

"In het begin hadden we wel zes keer op een dag seks", onthult Berge, die sinds mei 2012 met Milius is. "Ik kon niet van haar afblijven en vond het heerlijk." De seksfrequentie is wel wat afgenomen. "Nu doen we het een paar keer per week."

Berge en Milius kregen in juni een zoon, Jack. De openhartige zanger noemt het 'wel heel gaaf' dat zijn vriendin grotere borsten kreeg tijdens de zwangerschap. "Ze had toen iets meer dan cup E." Met seks tijdens de zwangerschap had Berge 'geen moeite'. Ook vertelt de zanger dat hij en Milius drie weken na de bevalling weer van bil gingen.

Milius is volgens Berge 'de vrouw van zijn leven'. "Ze is oprecht, puur en intens. Ze is absoluut geen jaknikker, dus af en toe knallen we lekker. En ik kan helemaal mezelf zijn bij haar, zo laat ik gewoon een scheet waar ze bij is." Dat mag Milius ook gewoon in het bijzijn van Berge doen. "Ze is alles wat ik wil en graag zie in een vrouw. Ik heb alles wel gezien, gedaan en geproefd in mijn leven."