Lost Saga volgende maand in bèta

Pheno

De website voor Lost Saga is nu ook in Europa online. Op de website kun je jezelf inschrijven voor de closed bèta van deze online vechtgame, die in februari van start gaat.

Lost Saga is een multiplayer online vechtspel ontwikkeld door I.O. Entertainment. Met meer dan honderd personages, waaronder een Robin Hood en ninjakrijgers, die in twintig omgevingen tot hun beschikking hebben om in te spelen, hebben zestien gamers het tegelijkertijd op elkaar voorzien.

Er zijn verschillende gevechtmodi in Lost Saga. In de 'Crown Control'-modus moeten spelers de kroon van hun team te beschermen tegen hun tegenstanders, en in de 'Prisoner'-modus kunnen spelers de vijand op het strijdtoneel in gevangenschap nemen. De 'Power Stone'-modus daagt spelers uit om hun vaardigheden te beschermen door hun Power Stone te verdedigen en de 'Boss Raid'-modus verheft één speler tot de ultieme eindbaas, die tegenstanders door middel van samenwerking willen vernietigen.

"De feedback die wij van onze community krijgen is erg belangrijk voor ons. Het is wat onze games vormt", zegt Kenny Chang, bedrijfsdirecteur bij Nexon Europe. "Gelukkig hebben wij binnen onze titels een aanzienlijke groep uitgesproken spelers, die wij graag uitnodigen om mee te praten over Lost Saga, onze nieuwste en meest spraakmakende titel. We kijken er naar uit om van hen te horen wat zij graag in het spel willen zien."