Kleuter bevrijd van seksspeeltje

Djeez

De politie van het Duitse Hösbach had op Oudejaarsavond een wel heel bijzondere klus. Agenten hebben een zesjarig jochie moeten bevrijden van een stel kinky handboeien. De kleuter had het seksspeeltje van zijn ouders te strak om zijn polsen gedaan.

Het gezin had zich verzameld in een appartement in het Beierse Hösbach om daar Oud en Nieuw te vieren. Het ventje verveelde zich rot en ging op onderzoek uit in de slaapkamer van zijn ouders. Al snel vond hij daar een paar fluffy handboeien, dat bij menig FOK!ker wordt ingezet tijdens kinky vastbindspelletjes.

Uit nieuwsgierigheid deed het kereltje de boeien om zijn polsen. Omdat hij deze zelf niet meer afkreeg, ging hij naar zijn ouders. Deze gingen naarstig op zoek naar de sleutel, maar konden deze uiteraard niet meer vinden.

Enigszins beschaamd gingen moederlief en oma met het kleine mannetje naar de plaatselijke politie. Met een speciaal stuk gereedschap wist de Polizei het jongetje te bevrijden. "Nieuwjaar was gered", zo laat de politie weten.