FOK!filmtip van de dag: E.T.: The Extra Terrestrial

dekatophetspek

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films. Valt er vandaag nog wat te zien? Je leest het op FOK!

E.T.: The Extra Terrestrial

De FOK!filmtip van de dag gaat vandaag naar E.T., een pareltje van Steven Spielberg die vanavond om 20.30 uur te zien is op RTL8. In de film draait het om Elliot, een 10-jarig jochie die samen met zijn moeder, zijn oudere broer Michael en zijn zusje in een buitenwijk van Los Angeles woont. Op zekere dag ontdekt hij in de tuin een buitenaards wezentje. Elliot noemt hem E.T. en besluit hem in zijn kamer te verbergen. E.T. weet zich snel aan te passen aan het aardse leven, maar heeft wel een enorme heimwee naar zijn eigen planeet.

E.T.: The Extra Terrestrial 1

Spielberg is een regisseur die veel meesterwerken heeft gemaakt en zodoende is het lastig om zijn beste film te benoemen. Wat dat betreft is E.T. zeker een film die voor die titel in aanmerking zou kunnen komen. Deze film bevat namelijk alles wat een film goed maakt: een sterke cast, een ijzersterk verhaal, een indrukwekkende soundtrack, werkelijk alles is goed aan deze rolprent! Een tranentrekker van hoog niveau.

E.T.: The Extra Terrestrial 2

Ook meehelpen aan de FOK!filmtip? Meld je aan als redacteur nieuws voor FOK!film. Stuur een bericht met motivatie naar film@fok.nl!