Christina Curry vindt heftige reactie vader logisch

Chuck-N0rr1s

Christina Curry snapt heel goed dat haar vader Adam heftig reageerde toen hij hoorde dat het programma Welkom bij de Kamara's nep is. "Hij reageerde als een bezorgde vader", vertelde Christina donderdag aan Novum Nieuws.

Christina is een van de negen BN'ers die voor de SBS-show wekenlang in de veronderstelling verkeerden bij een 'inheemse' stam in Afrika te vertoeven. Na bijna drie weken kregen de deelnemers te horen dat de hele show nep was en de stamleden acteurs waren. Adam Curry was woest. "Dat ettertje, als ik hem tegenkom, sla ik hem", zei Adam over Eyeworks-topman Reinout Oerlemans, die het programma produceerde. "Hij is een lul."

"Ik ben zijn kleine meisje, zijn enige kind. Ik vond het logisch dat hij in de verdediging schoot", vertelde Christina donderdag. "Hij voelde zich waarschijnlijk ook een beetje verantwoordelijk, omdat hij me gestimuleerd heeft mee te doen aan het programma. Hij heeft veel gereisd en zei dat dit goed voor me zou zijn."

Christina zelf was minder boos na de ontknoping van Welkom bij de Kamara's. "Ik heb nooit wraakgevoelens. Ik reageerde aanvankelijk heel rustig, maar moest wel huilen toen ik wegliep."

Voor Christina was het tropische tripje niet waar ze naar had uitgezien. "Ik hoopte op een serieuze levenservaring, maar dat was het niet." Toch heeft de presentatrice naar eigen zeggen veel geleerd in Afrika. "Ik heb in ieder geval geleerd dat mensen liegen. En ik weet dat ik taai ben en kan overleven."