Geen geld voor Bakkal in Rotterdam

Tiede-Jan Breevaart

Feyenoord heeft geen budget om Otman Bakkal in te lijven. Er gaan geruchten dat de transfervrije aanvallende middenvelder voor een terugkeer in De Kuip staat.

Martin van Geel, de technisch directeur van de Rotterdamse topclub, zei echter tegen RTV Rijnmond dat er niemand komt tenzij er iemand vertrekt. Bakkal kocht zijn contract af bij Dinamo Moskou en kan daardoor ook na de transferdeadline nog opduiken bij een club.

Van Geel gaat ook in op geruchten rondom Martins Indi: "Daar weten wij niks van. Het is op dit moment rustig bij Feyenoord. Vaak melden clubs zich pas op het laatste moment, dus wij blijven scherp. We zitten echter niet in de positie dat we moeten verkopen. Een vertrek van Graziano Pellè is ook nooit aan de orde geweest".

Morgen zal Matthew Steenvoorden vermoedelijk de club nog wel verlaten op huurbasis. "Hij gaat mogelijk naar FC Dordrecht. Beide partijen zijn geïnteresseerd, dus dat gaan we morgen bekijken." aldus Van Geel. Ook Sekou Cissé zal mogelijk nog vertrekken. "Dat zou het beste zijn. We zijn al maanden bezig voor hem, maar er is op dit moment niemand die hem wil hebben."