Christopher Nolan's Interstellar in productie

dekatophetspek

Christopher Nolan, bij velen bekend als de regisseur van de laatste drie Batman-films, is begonnen aan de productie van zijn nieuwe film Interstellar. Dit fijne nieuws werd bekendgemaakt door filmmaatschappij Warner Bros. Pictures.

De film gaat over een groepje ontdekkingsreizigers, die gebruik maken van een net ontdekte wormhole om daarmee door het heelal te kunnen reizen, op een manier die voorheen onmogelijk was voor het menselijke ras. Het scenario voor de film werd geschreven door de broers Christopher en Jonathan Nolan, die voor het eerst sinds The Prestige uit 2006 weer samenwerken.

In de film zien we een sterke cast met Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Bill Irwin, John Lithgow, Casey Affleck, David Gyasi, Wes Bentley, Mackenzie Foy, Timothée Chalamet, Topher Grace, David Oyelowo, Ellen Burstyn en Michael Caine.

Ook componist Hans Zimmer, productie ontwerper Nathan Crowley, effecten specialist Paul Franklin en uitgever Lee Smith, een viertal mensen met wie Nolan eerder werkte voor de The Dark Knight-trilogie, zullen hun bijdrage aan deze film leveren.