FOK! wat een weer... Zonnig en heet

Stephan (Stephan5)

Een vrolijke morgen! Heet. Vandaag en morgen zijn weer bloedheet te noemen. Kwikstanden van ruim boven de 30 graden zijn schering en inslag deze twee dagen. Ook langs de kust is die 30 graden heel goed mogelijk en alleen op de Wadden blijft het enkele graden koeler.

Er is veel zon en het blijft droog. Alleen in het noorden komt vanochtend nog wat bewolking voor. In Limburg wordt het rond de 34 graden, maar op Terschelling is 25 wel het maximum. Er staat een matige wind uit een zuidelijke richting.

Morgen kan er zelfs nog een graadje bij komen en dan liggen de temperaturen tussen de 28 en 35 graden. Heel misschien ontstaat er diep in de avond een enkele onweersbui, maar die kans is niet zo groot.

Vanaf zaterdag is het weer koeler, maar blijft er vrij veel zon aanwezig. Hoe de overgang van de hitte naar het koelere weer gaat verlopen is nog zeer onzeker.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Hollands
Een schitterende foto van Paul. Hollandser kan niet! Paul maakte deze foto nabij Westbroek en dat ligt in Utrecht.