'Dochter Kim Kardashian heet Kaidence Donda West'

Redactie

De dochter van Kim Kardashian en Kanye West luistert naar de naam Kaidence Donda West. De kersverse ouders hebben de naam van hun spruit nog niet bevestigd, maar bronnen hebben aan diverse Amerikaanse media laten weten dat de kleine Kaidence heet.

Kaidence zou een variant zijn van Cadence, wat verwijst naar een muzikale term. Kim gaf tijdens haar zwangerschap al aan dat ze de familietraditie voort wil zetten en haar dochter een naam met een K wilde geven. Kims zussen Kourtney en Khloé en halfzussen Kendall en Kylie hebben allemaal een naam met een K. Broer Robert is de enige in huize Kardashian die daarvan afwijkt.

Donda is een eerbetoon aan Kanye Wests moeder, die in 2007 overleed op 58-jarige leeftijd. Donda West stierf na een buikwandcorrectie en borstverkleining.

De 32-jarige Kardashian, bekend van realityseries als Keeping Up With the Kardashians, beviel zaterdag van haar eerste kind. Hoewel het meisje vijf weken te vroeg ter wereld kwam, gaat alles goed met haar. Ook Kim maakt het goed. De 36-jarige West was bij de bevalling aanwezig en is naar verluidt stapelverliefd op zijn dochter.