De Vrij tekent bij bij Feyenoord

Tiede-Jan Breevaart

Feyenoord is er in geslaagd om Stefan de Vrij langer aan zich te binden. In plaats van tot 2014 loopt het contract nu tot 2015.

De 21-jarige Oranje-international is uiteraard erg happy met het nieuws: "Het doet me heel veel dat ik nog langer deel kan blijven uitmaken van dit team en van deze clubIk zie nog veel perspectief om zowel mezelf als het team te verbeteren. Ik ben nog niet uitgeleerd bij Feyenoord. Natuurlijk ben ik blij dat ook Jordy Clasie langer bij de club blijft."

"Dat we allebei bijtekenen zegt in mijn ogen ook iets over de groei die Feyenoord heeft doorgemaakt. Hopelijk kunnen we volgend seizoen weer een nieuwe stap zetten en echt om de prijzen meespelen,"op de site van de Rotterdamse club.

Ook Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, is erg tevreden: "Het is mooi dat we direct aansluitend op de overeenkomst met Jordy ook de gesprekken met Stefan tot een goed eind hebben gebracht. Dit zijn twee van onze sterkhouders in ons elftal, waarvan we met het oog op het komend seizoen heel blij zijn dat ze langer aan Feyenoord verbonden zijn."