"Gerrard sluit zijn carrière hier af"

Maarten (rubbereend)

Jamie Carragher is er zeker van dat zijn ploeggenoot Steven Gerrard een nieuw contract tekent en zijn carrière afsluit bij Liverpool. De ervaren verdediger sluit zelf aan het einde van het seizoen zijn carrière af bij The Reds. Hij speelde nooit voor een andere werkgever.

Ook de 32-jarige Gerrard is uit de jeugd van Liverpool afkomstig. De middenvelder was zondag tegen Aston Villa een van de uitblinkers. "Ik weet zeker dat Steven hetzelfde als mij doet: bijtekenen en hier eindigen", vertelt Carragher aan pers. "Ik twijfel er geen moment over. In de komende maanden komen hij en Liverpool er wel uit. Hij is iedere week 'captain fantastic'. Niet alleen tegen Aston Villa, maar al jaren."

Liverpool slaagde er tegen The Villains in om een goede reeks door te trekken, al werd die vorige week nog onderbroken door Southampton. "We hadden voorafgaand aan die wedstrijd juist gezegd dat we alles voor de drie punten zouden doen. Nu lijkt het erop dat die nederlaag slechts een kink in de kabel was. We zijn weer op de goede weg", aldus Carra.