De Guzman: "Wil bij Swansea blijven"

Maarten (rubbereend)

Als oud-speler van Feyenoord houdt Jonathan de Guzman de verrichtingen van zijn voormalige club nauwgezet in de gaten. "Het is heel spannend, zó! Iedere keer als ik klaar ben kijk ik meteen op mijn telefoon wat de uitslagen zijn", zegt hij tegenover NUsport.

Bij het Nederlands elftal wordt De Guzman vergezeld door een enclave Feyenoorders. "Uiteraard hoop ik dat Feyenoord de titel pakt. Ik heb de Feyenoorders na de wedstrijd extra succes gewenst. Maar een voorspelling durf ik niet echt te doen. Iedereen die nu nog in de race is, kan voor mijn gevoel de titel winnen."

Voorlopig zit hij bij Swansea City prima op zijn plaats. Zijn hoop is dan ook dat Villarreal wil meewerken aan een definitieve transfer. "Dat ik nu wat interlands achter mijn naam heb, verandert niets aan dat verlangen. Ik wil graag bij Swansea blijven. Ze spelen er goed voetbal en zijn tevreden over mijn prestaties. Ik wil even vaste grond onder de voeten, me bij Swansea verder ontwikkelen. We gaan binnenkort weer praten. Ik hoop dat het goed komt."