Triangle Studios' nieuwste game is Tower Master

WesleyB (Wesley Akkerman)

Klaar om de prinses nog eens te redden? Dat ga je je ongetwijfeld afvragen na het zoveelste potje Tower Master, het nieuwste project van de Nederlandse ontwikkelaar Triangle Studios. Tower Master is vooral gericht op multiplayer.

In Tower Master moet je met je vrienden een gevaarlijke toren trotseren, om aan het einde van de rit een prinses te redden. De twist: elke vloer van de toren is door een andere speler ontworpen, middels een toegankelijk drag and drop-systeem, aldus de ontwikkelaar. 

Voordat er een nieuw potje begint, krijgt elke speler de kans om een vloer te ontwerpen. Wanneer dat gedaan is, moeten de anderen de vloer uitspelen. De winnaar is de speler die het snelste boven is gekomen en het minste aantal keren is doodgegaan.

Tower Master is het resultaat van een tweedaagse gamejam bij Triangle Studios. Het is het eerste project dat valt onder Protocannon, zoals de jam genoemd wordt. Elk project is gebouwd in recordtijd. Tower Master is nu gratis te downloaden, de overige vijf titels moeten worden bekostigd met crowdfunding.