Zaakwaarnemer Chadli verwacht geen transfer

Niels (DerMeister)

Nacer Chadli wordt al maanden met buitenlandse clubs in verband gebracht, maar het lijkt er niet op dat hij nog deze maand bij FC Twente vertrekt. Een transfer is volgens zaakwaarnemer Daniel Evrard wel een mogelijkheid, maar in dat geval zal de club uit Enschede naar verluidt met zeer veel geld moeten worden gecompenseerd.

"Ik denk niet dat Chadli deze winter wordt getransfereerd", vertelt Evrard woensdag aan diverse Italiaanse media. "FC Twente is volop in de strijd om de landstitel en heeft als doel het afdwingen van deelname aan de Champions League. De club die hem nu of in de zomer wil contracteren moet per se in de Champions League spelen."

"Naast clubs uit Italië zijn er ook clubs uit Duitsland, Turkije en Engeland met interesse in Chadli, maar hij is nu gericht op het seizoen bij FC Twente. Mocht een club deze winter toch een poging willen wagen dan denk ik dat FC Twente akkoord zal gaan met een bod van circa zeventien miljoen euro." Het contract van de 23-jarige Belgisch international loopt medio 2014 af.