'Film Lohan te slecht voor festivals'

Sanne (Syth86)

The Canyons van Lindsay Lohan lijkt niet welkom te zijn op filmfestivals. Ook het South by Southwest muziek- en filmfestival, dat in maart in de Amerikaanse staat Texas plaatsvindt, lijkt de erotische thriller niet te selecteren. De kwaliteit van de film is te beroerd, zegt een anonieme bron tegen het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter.

Ook het Sundance Filmfestival dat momenteel wordt gehouden in de Amerikaanse staat Utah heeft The Canyons laten schieten. "Het heeft iets lelijks en doods", zegt een anonieme bron die is betrokken bij één van de festivals. Naast Lohan speelt voormalig pornoacteur James Deen een hoofdrol.

Het scenario van The Canyons is geschreven door Bret Easton Ellis, bekend van zijn boek American Psycho. Ook de regisseur van de erotische film is niet de minste. Paul Schrader maakte eerder klassiekers als Taxi Driver, Raging Bull en American Gigolo.

The New York Times schreef twee weken geleden in een uitgebreid artikel al over de ellende op de set van The Canyons. De 26-jarige Lohan zou vaak te laat en soms dronken op de set zijn verschenen. Onlangs verscheen een video online waarin ze Deen uitschold.

The Canyons heeft nog geen Nederlandse premièredatum.


'Film Lindsay Lohan te slecht voor festivals' (Foto: Novum)