'Adele noemt zoon Angelo'

Redactie

Adele heeft haar zoon naar verluidt de naam Angelo gegeven. De 24-jarige zangeres beviel in oktober van haar eerste kind, maar deed tot nu toe geheimzinnig over de naam van het jongetje. Adele is gespot met een ketting met de naam Angelo.

"Ze wilde het geheim houden, maar het moet toch een keer uitkomen", zegt een bron tegen de Britse boulevardkrant The Sun. "Een ketting met Angelo bevestigt niet alleen de roddels, het lijkt erop alsof het haar niet meer uitmaakt dat mensen het weten."

Vorige week werd Adele nog gevraagd naar de naam van haar zoon, maar toen hield ze haar lippen stijf op elkaar. De zangeres vertelde toen dat zij en haar verloofde Simon Konecki hun spruit 'kleine pinda' noemen.

Adele is enige tijd uit de spotlights gebleven, maar nam vorige week een Golden Globe in ontvangst. Woensdag maakte de organisatie van de Oscars bekend dat ze optreedt tijdens de uitreiking van filmprijzen, 24 februari. Adele maakt met Skyfall, het nummer van de gelijknamige Bondfilm, kans op de prijs in de categorie beste filmlied.