Benítez sluit vertrek Sturridge niet uit

Wessenator

Daniel Sturridge staat hoog op het verlanglijstje van Liverpool. De aanvaller van Chelsea lijkt op weg naar The Reds en Chelsea-trainer Rafael Benítez ontkent een vertek niet.

De aanvaller is sinds de komst van Victor Moses, Eden Hazard en ook Oscar niet meer zeker van een basisplaats en moet steeds vaker genoegen nemen met een plaats op de bank. Daarbij heeft de Engelse international veel last van blessureleed, waardoor hij onder nieuwbakken trainer Benítez zelfs nog geen enkele minuut speelde.

Benítez, die onlangs werd aangesteld als interim-manager, als vervanger van de ontslagen Roberto Di Matteo, sluit niet uit dat Sturridge in januari vertekt uit Londen. "We zullen het zien, er is niets zeker tijdens een transferperiode", vertelt de Spanjaard tegen de Fulham & Hammersmith Chronicle. "Ik weet niet wat de pers over hem geschreven heeft, want ik lees de kranten niet."

De oefenmeester heeft nog geen goed beeld van de speler. "Hij trainde gisteren met ons mee, maar dat ging om slechts één training. Nu moeten we afwachten, want hij was geblesseerd. Om eerlijk te zijn heb ik hem pas drie keer op het trainingsveld gezien, dus het is moeilijk oordelen."