Vijfde speelbaar personage voor Dead Island: Riptide, meer details over stad

Quincy

De bemanning van Dead Island: Riptide, die op het moment bestaat uit rappers, ex-voetballers die wel van een vies praatje houden, geheim agenten en de staff van een hotel, krijgt een vijfde personage erbij. Verwelkom John Morgan in je team, en daarbij ook de nieuwe omgeving Henderson.

Deep Silver, het bedrijf dat de Dead Island-spellen uitbrengt, geeft aan dat het vijfde personage een gefaalde US Navy is, die op een militair schip als kok werkte. “John Morgan is the new, fifth playable character in Dead Island Riptide that can join the team in addition to the protagonists from the original game. For years he has trained himself – and become a master – in hand-to-hand combat", aldus Deep Silver. "His career in the US Navy has not taken off as he originally had envisioned, so he spends his time as a cook on a military ship. Little does he know that soon he will have to bring his skills into practice when the ship nears the island of Palanai."

Ook is er meer informatie uitgebracht over de stad waarin het spel zich zal afspelen, genaamd Henderson. Deze stad is de hoofd-hub van het spel. Ooit was het een plaats waar veel rijke reizigers naartoe gingen, maar het is nu veranderd in een oorlogsgebied dat vernietigd is door monsoons. Een resultaat hiervan is dat veel gebieden van de stad ondergelopen zijn, waardoor reizen moeilijk gaat.

Deze stoere vent zal het team aansterken.