Clasie alleen tevreden met overwinning

Boris (borisz)

Jordy Clasie acht Feyenoord kansrijk voor de competitietopper tegen PSV van zondag. De 21-jarige middenvelder hoopt te profiteren van de matige vorm van de Eindhovenaren. "Ze hebben makkelijk doelpunten weggegeven en zijn achterin redelijk kwetsbaar. Maar voorin hebben ze wel veel kwaliteit", zei Clasie vrijdag.

De Rotterdammers hoeven zich in de Kuip in elk geval niet druk te maken over de geschorste Mark van Bommel. "Van Bommel is een belangrijke speler voor ze, dus het komt ons niet slecht uit dat hij is geschorst."

"Of het daar rommelt weet ik niet, dat is na twee wedstrijden wat moeilijk om te zeggen", vervolgt de tweevoudig Oranje-international. "Maar dit is wel de kans om PSV nog een extra tikkie te geven. Ik teken niet voor een punt. Ik teken alleen voor een overwinning."

De Italiaan Graziano Pellè kan wel eens een belangrijke troef worden in de Kuip, denkt Clasie. "Het is een balvaste spits, die daarin belangrijk kan zijn voor de hele ploeg. Het is een speler die je over de grond en door de lucht aan kan spelen. Net als de trainer heb ik er alle vertrouwen in dat hij vijftien doelpunten kan maken dit seizoen."


Clasie alleen tevreden met overwinning (Foto: Novum)