Sleeping Dogs krijgt veel DLC in oktober

Stefan Walthie (StefanW)

Square Enix heeft bekendgemaakt dat Sleeping Dogs in oktober maar liefst vier DLC-packs gaat krijgen. Eén daarvan is een volledige uitbreiding op de verhaallijn, de andere zijn missie-DLC's. Sommige DLC-packs zijn gratis en de andere betaald. Voor welke DLC je je digitale portemonnee moet trekken is niet bekend.

De onthulling van de verhaallijn-DLC gebeurt op de Comic-Conbeurs op 14 oktober. Voor de andere drie pakketten heeft de uitgever al wat meer informatie vrijgegeven.

In het Street Racer Pack krijg je toegang tot drie nieuwe race-evenementen, een autorace, een motorrace en een bootrace. Met het SWAT Pack krijg je twintig nieuwe en herspeelbare politiemissies waarin je voorzien van een SWAT-uniform tekeer kunt gaan. Met het Tactical Soldier Pack moet je je macht laten gelden in een compleet nieuw armour en voorzien van de assault rifle, het machinegeweer met granaatlanceerder uit de missies The Funeral en Civil Discord. Het armour en het wapen liggen met deze DLC voor je klaar in je appartementen.

Sleeping Dogs is beschikbaar op Xbox 360, PlayStation 3 en pc.