Hart: "Ben trots om speler van City te zijn"

donroyco

Manchester City legde zondag na 44 jaar weer beslag op de Engelse landstitel. Keeper Joe Hart is ontzettend trots op deze prestatie. Manchester City maakte het nog even spannend in eigen huis. Queens Park Rangers leidde tot de negentigste minuut met 1-2, maar in blessuretijd bezorgden Edin Dzeko en Sergio Agüero City de broodnodige zege. Hart was na afloop dolgelukkig met het winnen van de landstitel. De doelman van City wil nu meer prijzen winnen.

"We moeten dit nu nog een keer doen", zei Hart over het nieuwe seizoen tegen Sky Sports. "Ik ben er trots op dat ik een speler van City ben en ik ben trots op alle jongens. Dit betekent ook zoveel voor onze fans", aldus de Engels international. Doelpuntenmaker Pablo Zabaleta hoopt dat het feest nog lang niet afgelopen is bij City.

"Ik wil niet ontwaken uit deze droom. Kijk naar alle spelers en de fans. Iedereen bij de club verdient dit. Het belangrijkste is dat je altijd in jezelf blijft geloven. Dan kun je prijzen winnen. We bleven geloof houden tot de laatste minuut." Samir Nasri was ook door het dolle heen. "Dit is geweldig. Ik heb de juiste keuze gemaakt om hier naartoe te komen. Ik wil nu feest met alle fans, mijn familie en mijn vrienden", aldus de middenvelder.