'De Graafschap laat Nalbantoglu vertrekken'

donroyco

De Graafschap gaat waarschijnlijk niet verder met verdediger Muslu Nalbantoglu, die teleurgesteld is in de timing van zijn werkgever. De 28-jarige Nalbantoglu raakte in november zwaar geblesseerd. De rechtsback is inmiddels hersteld, maar coach Richard Roelofsen houdt de voormalig aanvoerder van De Graafschap vooralsnog op de bank.

De club lijkt Nalbantoglu geen nieuw contract aan te gaan bieden. Zijn zaakwaarnemer sprak onlangs de clubleiding. "Via mijn zaakwaarnemer heb ik gehoord dat de kans heel klein is dat ze met me verder willen", verklaart de teleurgstelde Nalbantoglu tegenover De Gelderlander. "Maar dat hadden ze me ook wel drie weken eerder kunnen vertellen." De verdediger kwam in 2008 naar De Graafschap en speelde 76 duels bij de Superboeren.

Voor zijn komst naar Doetinchem stond Nalbantoglu onder contract bij N.E.C. Nijmegen en het Turkse Kayserispor. Zijn Turkse avontuur liep echter niet als gewenst. De verdediger speelde geen enkele wedstrijd en besloot na een paar maanden al te vertrekken. Tussen 2004 en 2008 speelde Nalbantoglu in Nijmegen, waar hij doorbrak.


Muslu Nalbantoglu mag bij De Graafschap vertrekken. (Foto: Pro Shots)