McClaren: "Er gelden geen excuses meer"

donroyco

FC Twente moet zondag het seizoen redden tegen RKC Waalwijk. In de heenwedstrijd van de play-offs kwamen de Tukkers niet verder dan 1-1. Twente-trainer McClaren wil de finaleronde van de play-offs halen.

"Er gelden geen excuses en we moeten het laten zien. We hebben na de eerste wedstrijd een goede uitgangspositie en moeten het zondag tegen RKC Waalwijk afmaken om de finale van de play-offs te bereiken", aldus de coach op de clubsite van Twente.

"Dat is immers wat we willen. Om ons doel te bereikencmoeten we fysiek en mentaal sterk zijn. Wanneer we de play-offs goed afsluiten, zal dit ons de voorbereiding op het nieuwe seizoen eenvoudiger maken", zei McClaren, die halverwege het seizoen Co Adriaanse verving in Enschede. In het reguliere seizoen werd Twente zesde.

McClaren kampt met de nodige personele problemen in aanloop naar de return tegen RKC. Doelman Nikolay Mihaylov is nog ziek en wordt net als in Waalwijk vervangen door Sander Boschker. Ramus Bengtsson is ook nog niet inzetbaar. Emir Bajrami, Wout Brama en Ola John zijn twijfelgevallen voor het duel in Enschede.