Stallone wil Schwarzenegger in bajesdrama

dekatophetspek

Arnold Schwarzenegger is in gesprek met Sylvester Stallone over een rol in het bajesdrama The Tomb. Arnold bedankte vorig jaar voor de hoofdrol, die Sly toen zelf maar oppakte. Nu bespreken de twee een belangrijke bijrol voor de oud-gouverneur van Californië, schrijft de Amerikaanse filmsite Ain't It Cool News.

The Tomb gaat over een ontwerper van beveiligingssystemen voor gevangenissen, de rol waar de 65-jarige Stallone in oktober voor tekende. Hij wordt onterecht opgesloten in een van zijn eigen faciliteiten en moet zien te ontsnappen. De acteur liet met Tango & Cash en Lockup, beide uit 1989, al zien dat geen bajesdeur hem tegenhoudt.

Over de rol van Schwarzenegger is nog niets bekend. Sly en hij werkten onlangs nog samen op de set van The Expendables 2. Deze keiharde actiefilm verschijnt 16 augustus in de bioscoop.

Schwarzenegger is momenteel bezig met de opnames van actiethriller Last Stand, waarin hij het als sheriff op moet nemen tegen een Mexicaans drugskartel. Voor deze rol liet de Oostenrijkse Eik destijds de hoofdrol in The Tomb schieten. Last Stand verschijnt volgend jaar januari.


Stallone wil Schwarzenegger in bajesdrama (Foto: Novum)