Chris Tucker maakt komische comeback

Redactie

Chris Tucker keert na vier jaar terug op het witte doek. Hij is in onderhandeling voor een rol in de komedies The Silver Linings Playbook en Neighborhood Watch. Tucker was voor het laatst te zien in Rush Hour 3 uit 2007.

In beide films spelen bekende acteurs. In The Silver Linings Playbook van David O. Russell (The Fighter) speelt Bradley Cooper een depressieve leraar die na zijn verblijf in een inrichting voor zijn moeder moet zorgen. Jennifer Lawrence heeft een rol als excentrieke buurvrouw die een relatie met Cooper krijgt, en Robert De Niro speelt zijn vader. Tucker is in de race voor de rol van Coopers vriend die nog in de inrichting woont.

In Neighborhood Watch van Hot Rod-regisseur Akiva Schaffer spelen Ben Stiller, Vince Vaughn en Jonah Hill drie vaders die een burgerwacht hebben opgericht om niet steeds bij hun lastige gezinnen te hoeven zijn. Ze ontdekken een sinister complot waarbij buitenaardse wezens de wereld willen overnemen. Hierin zou Tucker een gescheiden huisvader spelen die zich aanmeldt bij de burgerwacht om zijn kinderen te ontvluchten.

De opnames voor beide films gaan dit najaar van start.