Gillian Anderson toont interesse voor derde X-Files film

dekatophetspek

Gillian Anderson wil graag een derde X-Files film maken. In een interview met Movie Fix spreekt de actrice zich uit over de mogelijkheden voor een nieuw avontuur van Mulder en Scully. Geruchten over deze productie gonzen al ruim een jaar in de wandelgangen van Hollywood. 

De derde verfilming van de succesvolle tv-serie zou hiermee the X-Files movie (1998) en The X-Files: I Want to Believe (2008) opvolgen. Gillian Anderson reageerde alsvolgt op de vraag of er een derde filmdeel komt: "We hopen (een derde film te maken). We hebben vanaf het begin al aangegeven dat we interesse hebben als het ter sprake zou komen. Ik weet dat er al over wordt gediscussieerd. Ik heb geen flauw idee hoe ver ze zijn, of er al een script is of dat ze alleen checken of Fox interesse heeft."

"Volgens mij hopen we allemaal dat er plannen gemaakt worden die doorgezet kunnen worden. Maar ze kunnen beter opschieten. 2012 is een mooi onderwerp voor de nieuwe film maar we gaan al aardig snel die kant op. We zullen het wel zien." aldus de actrice.

Het is nog niet bekend wanneer de productie van de film zal beginnen. Naast Anderson zien we in elk geval David Duchovny in de film.