'Kolles op de wip bij HRT'

Peterselieman

Het lijkt er op dat Colin Kolles zijn langste tijd als teambaas bij Hispania Racing gehad heeft. Volgens de geruchten die in Valencia opdoken zou Geoff Willis een hogere positie binnen het team gaan krijgen, waardoor er voor de Roemeense Duitser geen plaats meer is.

Auto Motor und Sport weet hier aan toe te voegen dat Gary Savage, een voormalig collega van Willis bij BAR/Honda, ook in de markt is voor een hogere technische positie, terwijl een Jacky Eeckelaert, die in het verleden ook voor dat team werkte al onderdak is bij HRT. GrandPrixActual voegt hier aan toe dat met dit trio binnenkort aerodynamische tests in de voormalige windtunnel van BAR in Mercedes-hoofdkwartier in Brackley van start zullen gaan.

Mocht Kolles moeten vertrekken dan ontstaat de vraag waar de basis van HRT gevestigd is. Vorig jaar toen José Ramon Carabante het noodlijdende Campos Meta overnam huurde hij Kolles en diens personeel in om de renstal van de grond te krijgen. Tegenwoordig zijn steeds meer mensen bij HRT zelf in dienst, maar de basis ligt nog steeds bij Kolles in het Duitse Greding.