Alice Cooper in nieuwe film van Tim Burton

dekatophetspek

Ondanks het feit dat de zanger al sinds 1997 geen essentieel album meer heeft gemaakt is Alice Cooper nog steeds immens populair. De kans is groot dat we de tot Christen bekeerde zanger een monsterlijk optreden gaan zien geven in Tim Burton's nieuwe film Dark Shadows.

Op de officiële website gaf de zanger een hint, in een recensie van het optreden van Cooper, afgelopen maandag in Londen. Johnny Depp was ook aanwezig en speelde gitaar op I'm Eighteen en School's Out. De bespreking sluit met "Johnny Depp werkt momenteel in Londen aan de nieuwe film van Tim Burton en er gaan geruchten dat Alice een cameo in deze film heeft..."

Dark Shadows is gebaseerd op de jaren zestig cult serie waarin het draait om playboy Barnabas (Depp) die het hart breekt van heks Angelique Brouchard (Eva Green). In haar woede verandert ze hem in een vampier en zorgt er voor dat de playboy levend wordt begraven. Als Barnabas 220 jaar later in 1972 ontwaakt keert hij terug naar Collinwood Manor. Daar ontdekt hij dat zowel zijn landgoed als zijn familie is verdwenen.

Het is onbekend wat voor rol Cooper gaat spelen, maar afgaande op het jaartal, waarin de film zich hoofdzakelijk afspeelt, zou het best kunnen dat de zanger zichzelf gaat spelen. In 1972 verscheen namelijk Alice Cooper's meest populaire single School’s Out.

Dark Shadows (1967)