Guillermo del Toro blijft hoop houden

dekatophetspek

Guillermo del Toro heeft weer een klein beetje hoop dat zijn uitgestelde H.P. Lovecraft bewerking At The Mountains Of Madness, op zekere dag alsnog zal worden gemaakt.

In een interview met Movieline onthult de regisseur dat hij nog steeds de hoop heeft dat hij die film mag gaan maken. Del Toro: "Er komt een moment dat die film alsnog op de juiste manier gemaakt zal worden. Het slechtste wat dit verhaal kan overkomen is, dat het op de verkeerde manier wordt uitgebeeld."

"Er zijn twee manieren om de kracht van het verhaal in de film te behouden. Je maakt de film of je maakt 'm niet. Wat je echter niet kan doen is zo'n film op de verkeerde manier maken, omdat je zo nodig een film moet maken. Dat is belachelijk", aldus de regisseur.

Del Toro was al druk bezig met de voorbereidingen van At The Mountains Of Madness. De regisseur was van plan om met de hulp van James Cameron de film in 3D te schieten. Universal Movies gaf echter vanwege het hoge budget geen groen licht. Del Toro werkt momenteel aan zijn nieuwe monsterfilm Pacific Rim die vanaf 2013 in de bioscopen te zien is.