Ook Verhoek in conflict met ADO Den Haag

Sjors (Sj0rSz)

Nadat er een rel ontstond bij ADO Den Haag over het mogelijke vertrek van trainer John van de Brom, heeft de club nu ook bonje met één van haar sterspelers; Wesley Verhoek.

In gesprek met Voetbal International laat Verhoek weten dat hij de optie om zijn contract met een jaar te verlengen graag wilde lichten. "Omdat ik nu mijn laatste contractjaar in ga en ADO alleen op 1 april 2012 de optie kan lichten voor nog één seizoen, heb ik vanuit mezelf voorgesteld om mijn contract open te breken voor een lange periode", aldus de rechteraanvaller.

Verhoek laat verder weten dat hij puur in het belang van de club handelde. "Ik zag het wel zitten, mijn contract bijvoorbeeld met vier jaar verlengen, en dan kon ADO een flinke transfersom opnemen in mijn contract zodat alle partijen erop vooruitgingen", aldus Verhoek.

Verhoek hoopte met zijn voorstel de club een helpende hand te bieden, maar dit pakte echter anders uit. "Ik dacht goed te zijn voor mijn cluppie, zodat we er samen beter van werden. En dan dit", vervolgt de Leidschendammer. "Mijn voorstel veranderde de sfeer rigoureus. Zij zagen het niet zitten om mijn contract te verlengen."

Aston Villa is één van de clubs die geïnteresseerd is in de diensten van de club. Bij de club uit Birmingham moet Verhoek de opvolger worden van Ashley Young, die naar Manchester United vertrok. Verhoek zelf geeft nu aan ADO niet per sé wil verlaten. "Ik heb het erg naar mijn zin en kon de club verder helpen."