Penisvergroting voor nog geen 135 euro

Djeez

Wie voor een habbekrats een enorme tampeloeris wil, moet even afreizen naar Londen. Een verpleger van de Britse evenknie van 'onze' GGD biedt een penisvergroting aan voor slechts 120 pond, omgerekend nog geen 135 euro. Het enige dat de 'dokter' hiervoor hanteert, is een kitspuit uit een willekeurige doehetzelfzaak.

Kwaliteitskrant The Sun heeft ontdekt dat ene Jeremy Luke Castle in zijn 'smoezelige' flat klanten voorziet van een grotere penis. Terwijl zijn drie katten rond de behandeltafel lopen, zet Castle een siliconenspuit in je edele delen. Hoewel deze praktijken dodelijk kunnen zijn, is een dergelijke behandeling niet illegaal.

Castle, die online adverteert met 'Enlarge your penis now!', geeft toe geen opleiding tot penisvergroter te hebben genoten. "Het is dan ook geen hoogstaande wetenschap", verklaart hij. "Het scrotum is heel eenvoudig. Het is gewoon een kwestie van de spuit op de juiste plek er indrukken en spuiten."

Er is geen enkele wet die de praktijken van Castle verbiedt. "Ik gebruik siliconen geschikt voor medische doeleinden. Alle apparatuur wordt vooraf ontsmet. Het is niet echt gevaarlijk. Spuit je echter in een bloedvat, dan gaat de patiënt dood." De katten worden tijdens de operatie de kamer uitgebonjourd, zo verdedigt hij zich. "Ik ben een gespecialiseerd verpleegkundige, dit is slechts een bijbaantje voor mij.