Jesse Eisenberg en Naomi Watts in relatiedrama

CoJackso

The Social Network-acteur Jesse Eisenberg is in gesprek voor een rol in het relatiedrama While We're Young. Ook Naomi Watts is in onderhandeling voor een rol in de film, schrijft de Amerikaanse krant The Los Angeles Times.

Ben Stiller heeft al getekend voor het drama. De film gaat over een stel, Stiller en Watts, dat kinderloos is gebleven. Ze voelen zich vervreemd van hun vrienden die alleen maar bezig zijn met hun kroost en raken bevriend met een jong koppel dat weer pit in hun leven brengt.

James Franco zou eigenlijk de man spelen van het jongere koppel, maar heeft om onbekende redenen afgezegd. Nu gaat de rol naar de 27-jarige Eisenberg, die dit jaar werd genomineerd voor een Oscar voor zijn rol als Facebook-oprichter Mark Zuckerberg in The Social Network. Cate Blanchett was eerder in de running voor de rol die nu naar de 42-jarige Watts gaat.

De film wordt geregisseerd door Noah Baumbach die in 2005 het komische drama The Squid and the Whale maakte met Eisenberg. Baumbach werkte vorig jaar met Ben Stiller aan de komedie Greenberg. Wanneer While We're Young in productie gaat, is nog onbekend.


Jesse Eisenberg en Naomi Watts in relatiedrama (Foto: Novum)