Bargas aan eind van seizoen weg bij De Graafschap

Olga Kroeders

Hugo Bargas is bezig aan zijn laatste maanden bij De Graafschap. De Franse aanvaller heeft besloten om niet in te gaan op de contractaanbieding van de Superboeren. Dat laat De Graafschap weten op de clubsite.

"We hebben Hugo een hele goede aanbieding gedaan", zegt directeur voetbalzaken Leen Looijen. "Echter, Hugo heeft laten weten hier geen gebruik van te maken. Wij hebben onze aanbieding dan ook ingetrokken." Bargas, die in bezit is van een aflopend contract, wordt door Belgische media in verband gebracht met Lokeren.

Bargas, die ook de Argentijnse nationaliteit heeft, kwam in 2008 over van All Boys uit Argentinië. De 24-jarige aanvaller begon als basisspeler aan het seizoen. De laatste weken wordt Bargas echter vooral als invaller gebruikt door de eveneens vertrekkende trainer Darije Kalezic.

De Graafschap gaat wel langer door met Muslu Nalbantoglu. De verdediger, die in november geblesseerd raakte aan zijn knie en aan het revalideren is in Zeist, verlengde zijn aflopende contract met een jaar. "Muslu was voor zijn blessure een vaste waarde in ons team. Wij hebben er alle vertrouwen in dat hij weer volledig hersteld", aldus Looijen.

Gisteren verlengde de nummer veertien van de Eredivisie al de verbintenis van Sjoerd Overgoor. De 22-jarige middenvelder staat nu in ieder geval tot de zomer van 2012 onder contract in Doetinchem.