Robben: "Dit is te gek voor woorden"

Niels (DerMeister)

Bayern München kreeg dinsdagavond tegen Internazionale een opdoffer van jewelste te verwerken. Goran Pandev schoot de Champions League-droom van Louis van Gaal in de slotfase van de achtste finale aan duigen.

Ook voor Arjen Robben waren de druiven na afloop meer dan zuur. De Nederlander moest na een uur spelen het veld 'uit voorzorg' verlaten, maar moest vanaf de bank lijdzaam toe zien hoe Inter de score in de slotfase omboog van een 2-1 achterstand naar een 2-3 zege. "De teleurstelling is niet te bevatten", aldus Robben tegenover de camera van NOS.

"We spelen ze helemaal weg. We komen na vier minuten weliswaar achter, maar we reageren heel goed. In de eerste helft speelden we fantastisch", aldus Robben, die tweemaal een aandeel had in een Beiers doelpunt. Mario Gómez en Thomas Müller scoorden voor Bayern. Robben: "Het had wel 4-1 of 5-1 kunnen staan."

"Ook in de tweede helft krijgen we weer veel kansen. En de manier waarop je het vervolgens weggeeft is te gek voor woorden", zegt Robben, die dit seizoen geen prijs meer zal pakken. "Nu moeten we ons maar richten op de Bundesliga, want we moeten verder. We moeten ons immers nog kwalificeren voor de Champions League."