'Chantage rond begrafenis Bobby Farrell'

Redactie

De manager van Bobby Farrell stond niet op de gastenlijst tijdens de uitvaart van de Boney M.-ster, omdat hij weigerde geld te geven. "Dit is chantage over de kist van Bobby heen", zegt hij dinsdag in De Telegraaf.

Manager John Seine beweert dat Farrell's dochter hem op de gastenlijst weigerde te zetten, nadat hij had aangegeven niet 5000 euro voor de begrafenis bij te willen dragen. "Bij de Stadsschouwburg zeiden ze dat zij instructies hadden: John Seine is niet welkom als gast. Dat was dus wel zo geweest als ik die 5000 euro had betaald."

"Ze begon direct over geld, terwijl de kist met haar vader nog in Sint-Petersburg stond", vervolgt Seine. "Ik snap dat ze de begrafenis moet betalen, maar heb haar uitgelegd dat ze het verder met de notaris moest bespreken." Daarnaast zouden de zangeressen die Farrell dood aantroffen zo zijn genegeerd, dat zij besloten de uitvaart niet bij te wonen.

Farrell overleed op 30 december op 61-jarige leeftijd aan hartfalen na een optreden in Sint-Petersburg. De uitvaart van de voormalige Boney M.-voorman vond zaterdag plaats. Seine, die ongeveer twintig jaar de boekingen van Farrell regelde, was slechts als publiek aanwezig.


Bobby Farrell (Foto: Novum)